Over

 

Startupvacatures.nl is een vacatureplatform gericht op startups die jonge dynamische professionals zoeken en mensen die bij jonge startups willen werken.

 

Er zijn al zoveel vacatureplatforms, wat doen jullie anders dan anderen?

1. EIGEN STARTUP ECOSYSTEEM

Startupvacatures is onderdeel van ons sterk groeiende startup ecosysteem waar de volgende platforms deel van uitmaken;

startupdates.nl
dutchstartupmap.com
worldstartupmap.com
startupmap.be 
dutchstartup hub

2. LAGE PRIJZEN

Het plaatsen van vacatures is niet goedkoop. Wij vinden dat een startup zijn geld beter aan development of marketing kan besteden. Daarom rekenen wij voor het plaatsen van vacatures aanzienlijk minder dan het marktgemiddelde.

3. SOCIAL REACH, EXPOSURE

Geplaatste vacatures worden via onze 70+ social accounts met 80.000+ and counting connecties/volgers in onze ecosystemen periodiek gepost waardoor we aanzienlijk bereik en exposure kunnen creëren voor geplaatste vacatures. Voor multiposting op onze eigen netwerken betaal je niets extra. Als je bij ons geplaatste vacatures op andere jobboards gepost wilt laten worden gelden hiervoor aanvullende tarieven.

4. KENNIS VAN DE RECRUITMENTMARKT

HRMatches is partner van Startupvacatures.nl. HRMatches heeft jarenlang ervaring op het gebied van recruitment en heeft een gepatenteerde HR recruitment tool ontwikkeld waarmee HR managers efficiënter kandidaten selecteren. Wij werken intensief samen met HRMatches. Ga naar HRMatches

5. INNOVATIE. DOORONTWIKKELING NIEUWE FUNCTIONALITEITEN

Startupvacatures zal de aankomende tijd een aantal nieuwe modules toevoegen waaronder solliciteren via Linkedin en Facebook, mogelijkheden om geavanceerd te zoeken en een CV suggestie tool.